MIT campus

More
13 years 2 weeks ago #4507 by Nyarlathotep
Replied by Nyarlathotep on topic MIT campus
-"A probléma csak az, hogy tegnap is elszálltam a cikkekkel is, de a matekkal is, a kett? együtt meg nagyon nem megy. Próbálom megoldani, hogy ha nem volnék ott akkor is legyen valami önállóság, de ismertem Leont, mármint mr. Toombs-t és tudom, hogy mindenkib?l kinevelte az önállóság utolsó morzsáját is. Vagy rabszolga voltál, vagy elég távol voltál de akkor meg eldobható áru. Most meg pont az a gond, hogy senki nincs aki vigye a dolgot, ha mondjuk készülnöm kellene. Látom, hogy ez az egyetemmel nagyon nem fog összevágni. Ha e mellé még a parfümös szerz?désed is elvállalom, akkor aztán tényleg megbuktam volna miel?tt elkezd?dne az egész. Köszönöm egyébként azt is, de nem tudom, hogy hogy tudnám tanulás mellett teljesíteni. A cikkes dolgot meg olvastam, de az eddigiekkel is teli voltam teljesen, aztán meg már kifutottam az id?b?l. Gondoltam, hogy ha reggel még megvan a lehet?ség élek vele, de most meg látod. Ha ennyire személyesen kell irányítanom az egész csapatot amiatt a control freak Leon miatt, akkor nagyon nagy bajban leszek." magyarázza a helyzetet.

-"De bocsánat, hogy itt panaszkodok és elrontom neked a reggelt. Nem kell aggódni, megoldom. EGyébként ha már a Wuxingnál tartunk, ezt az Enlai-os cikket lehozhatom, de el?tte azért kicsit utána néznék, ha voltak gondjai a családjának. Nem akarok úgy alávágni, hogy az is lehet hogy neki köszönhetem az életem, ha nem a professzornak és egyébként is Keisinger professzor barátja. Szépen visszafizetném a professzornak azt, hogy elfogadott, ha most valami ezeréves hülyeséget szell?ztetnék meg."

-"Oktató anyagom még volna, s?t ott még olyan is akadt aki segítsen. Egészen jól is haladtunk idáig, de holnapig nem fogom tudni behozni a lemaradást, szóval ebb?l C lesz, ha mázlim van."

-"Ennyi minden? Akkor jobb lesz, ha nekikezdek a dolgoknak. Örülök, ha lélegzethez fogok tudni jutni. Egyéb dolgok is történnek és azokkal is foglalkoznom kell majd, ha nem akarom, hogy azt kezdjék el kérdezgetni, hogy miért csak rólatok szól minden, amikor eddig teli volt az egész a mindennapi horrorral. Így is elég sokat lágyultunk és ez sokaknak nagyon nem tetszik, de egy pár perverz nyöszörgése nem nagyon fog meghatni." mondja és addigra a reggelit is befejezitek, úgyhogy már épp útnak indulna, amikor megérkezik a ruha és a parfüm, amit rendeltél.

-"Köszönöm, de ezt már tényleg nem kellett volna. Mondom, hogy megoldottam volna valahogy. Maximum megkértem volna Otto-t, vagy mondjuk Travist és Erikát. Biztosan szívesen sétáltak volna egyet utána. Azzal a Willbeforce dologgal viszont vigyáznék a helyedben. Már a környéküket sem bírom elviselni. Nem tudom, hogy Millicent hogyan tudja. ? az egyik unoka. Ha egyszer végre elszabadulna abból a boltból, akkor még akár beszélgetnék is vele arról, hogy ha van ereje, ideje és kedve is a dologhoz, akkor helyettesnek szívesen fölvenném. Nem olyan buta, mint amilyennek a nagyanyja lefesti. Oké, modern lány és nem tudja azokat a sok száz éves dolgokat, amiket az a vén varjú fejb?l idéz, de ez nem jelenti azt, hogy reménytelen volna, csak ki kellene onnan szabadulnia, de vagy dolgozik, vagy pihen, a közelükbe meg nagyon nincs kedvem menni. Remélem még nem fert?zte meg a nagyanyja azzal a feketemágiával. Igazából azt sem tudom, hogy a nagyanyja micsoda, viszont bármi is legyen, nagyon undorító."

~~~

"Szia!

Látom nem lustultatok túl sokat, amíg oda voltam, és azt is látom, hogy a feje tetejére állítottátok az egész házat. A nagyját a dolognak már sejtem, amint hazaérek tudni is fogom, de azért arra is kíváncsi volnék, hogy ennek a te szempontodból mi a háttere. Hátha látok valamit, amit te nem látsz. Ráérsz pár percre mondjuk az Essewerken környékén? Ahhoz vagyok a legközelebb és azt legalább nem kell három óráig keresgélned. Láttam, hogy próbáltatok elérni. Gondolom Crystal aggódott.

Lexi"

Érkezik egy e-mail, amire nem igazán számítottál. inkább Jeffék válaszát vártad volna, de ahogy észrteveszed Jeff nem nagyon kommentálja a tényeket [amit mkondotok Ginával az neki parancs, az meg tény], Azumi véleményét meg ismered Ottoról amúgy is.

Csapat riadó!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 years 2 weeks ago #4509 by TheElf
Replied by TheElf on topic MIT campus
- Az id?re meglesz a megoldás, részben új gyakornokokkal, részben megszerezzük neked akit kértél, részben megkérem Gina-t hogy segítsen be. Vagy akár Anna is tud küldeni pár érdekes storyt, amin belül lehet akár "mindennapi horror is". Szóval ezzel nem lesz gondod. Remélem az adott ZHval sem, hiszen nem hiszek benne, hogy ezt a ZHt úgy osztályoznák, hogy abból komoly gond legyen. Egyszer?en azért, mert nem az a cél, hogy kemény legyen, és vita legyen bel?le, hogy egy nem az adott tárgyhoz, de nem is az adott félévhez tartozó kérdések befolyásolják bárki esélyeit is. Sokkal fontosabb feladat az, hogy aki a ZH miatt szív az leverje azon akinek a ZH köszönhet?.

- Igyekeztem úgy összerakni a történetet, hogy Enlai neve se kelljen bele.

- Persze. Szívesen besétáltak volna. Ha nincs más gond a házban, nem kell mondjuk kiszell?ztetni a növény mérgeit, nem kell tevékenykedni. Nem kérdezgeti ?ket valamelyik nyomozó arról, hogy mi is történt. Bár le merném fogadni, ha te azzal lettél Inside Viewnál kiemelve, hogy nekem segítesz, akkor ki fogják találni, hogy a sereg nyomozzon. A reggeli csúcsforgalomban még jó ideig nem értének ide, ezzel pedig még egy csomó id?t elvesztegetnél, és nem éppen reggelire, ami egy ilyen éjszaka után fontos, hogy magadhoz térj. Hiszen ki kell bírni a következ? napokat, heteket is.

- A Wilbeforce dologgal vigyázok, de mondjuk úgy semmivel sem kedvelem ?ket jobban mint a control freak Leon urat, azt meg szerintem sejted, hogyha ilyen helyzetben kell vigyázni, akkor mi a következ? lépés. A baj csak az, hogy egy fontos nyomot nehéz lesz felhasználni ellenük. Emlékszel a szellemre ami kicsinálta a kalózokat? Le merném fogadni, hogy a barátod bizony Wilbeforce mama egyik szellemét lovasíthatta meg. Ugyanis a környékén gyakran ott sem m?ködik az elektronika ahol kéne. A priusza oldalakra rúg az ügyben de némi pénzzel mindig elintézi a dolgot. Ellenben valószín?, hogy ezt nem varázslat csinálja, mert annak nem lenne változékony és kontrollálhatatlan a hatása, legalábbis nem ilyen módon. Nem hiszem, hogy sok hasonló elektromágneses szellem lenne itt [i:r0626ht0]észrevétlenül.[/i:r0626ht0] Mert sokan figyelnek az itt folyó dolgokra. Le merném fogadni, hogy Macska is. De azt is tudom nem véletlenül figyelmeztettél a Gilman ügy kapcsán a veszélyekre és arra, hogy nem akarod piszkálni. Így maradnak azok az ügyek amikkel tudunk mit kezdeni és kicsit tisztítják a terepet.

- Wilbeforce mama viszont elég gy?lölköd?, rasszista típus is. Szerinted mennyi az esély, hogy 2 elektromágneses szellem legyen, mindkett? toxikus, mindkét esetben felmerüljön a radioaktivitás gyanúja, és a Knight-Errant inkább benyelje a sugárfert?zést, mintsem fellépjen egy régi és félelmet bostoni család ellen? A családjukban viszont nem egy áruló volt, aki hirtelen átállt a fekete mágia oldaláról a boszorkányüldözés oldalára Salem idején. Persze tovább folytatva a megkérd?jelezhet? praktikáikat. A pápai küldött pár könyvvel meglepett a múltjukról, ugyanis a Vatikán figyelmét felkeltették. Megjegyzem a valószín? ébredés el?tti mágia, a helyi mágikus csúcs elég mondjuk ahhoz, hogy pár több évszázados ügy aminek ma is van folytatása érdekes legyen.

- Emlékszel amikor Lexi és Severin kutatásai kapcsán beszéltél arról, hogy Pók és Ellenség? Nos a Vatikán szerint a halál idolja is itt arat, de a jelek szerint inkább a toxikus oldala. Bár sajnos én nem tudok asztrálisan körülnézni, de azt hiszem érdekes dolgokat láthatnék. Anna ugyanis nem nagyon tiltakozott amikor kaput említettem a metasíkokra. Furcsa, hogy a legtöbb ember el?bb lát asztrális síkot, utána metasíkot, én viszont annak ellenére nem tudok körülnézni asztrálisan, hogy Anna kitalált valami szertartást, hogy ebben segítsen. Igaz, utána vita volt arról milyennek kellene lennie az aurámnak, ha hirtelen aktív lennék. Gondoltam megkérdezem Severin-t, de nem akarom felkelteni. Szerintem mérges lenne, ha egy asztrális érzékelés okán fel kellene kelnie.

- Viszont ismerem annyira Sáskát, hogy tudjam: A tény, hogy nem látjuk mit tett Anna szertartása nem jelenti azt, hogy ne csinált volna valamit. Tudom, itt te sem tudod megnézni. Ez viszont nem baj, hiszen ráér. Legalábbis remélem. Mindenesetre nem kezdett el körülöttem spontán létrejönni valami ultra brutális halálvarázs. Szerencsére. De ha itt elvégeztük amit el kell, és átöltöztél elviszlek ahova kell, jobb az mint a taxi. Például azért mert a taxit kevesebb helyen engedik el.

Gina megrendeli a zseb?rmestert. Mivel hallotta, hogy Azuminak már volt mit igazgatni, ha van olyan ami hozzá köthet? modell akkor azt, ha nem akkor nem. És megkérdezi mailben a többiek véleményét Keisinger Otto meghívásáról.

Lexinek az üzenet t?lem:
"Szia Lexi!

Valóban aggódott érted és valóban ezért kerestünk, én a magam feje után türelmesebb lettem volna, mert az ilyen bázisokon nem szeretik a sok telefonhívást. Azóta pedig két kétes ruszki a házba is bejutott és a Brainlockról érdekl?dtek, meg a saját Mindspike projektjükr?l beszéltek. Azok a fajta emberek akikr?l azt hiszem, ha valaki vagy valami nem tetszik nekik furcsa baleseteket is intéznek. Így bár én is aggódtam, magamtól kerültem volna a telefonálgatást. De Crystal miatt nem lehetett kihagyni ezt, így felhívtuk a bázist ahol voltál. Persze nem lehetett veled beszélni, és persze ett?l a hívástól én még jobban tartottam. Pont azért, mert egyikünk sem kém, így nem tudjuk mit kell mondani egy kémkedésre gyanakvó orosznak.

Jó hely az az Essewerken? Mert nem tudom, hogy megéri-e oda menni. Egy picit talán rá tudok érni, bár azért van rengeteg dolgom is. Csak Miyazaki Azumi-t kirakom majd valahol, mert szegényt baleset érte és most viszem ki a kórházból. Bár vele te is szépen kitoltál, és abból is csúnya ügy lett.

A ház a kisebb dolog, a cég a nagyobb változás. De a ház is ahhoz is kell részben, hogy a Jeff ügy is megoldódjon. Részben pedig azért, hogy a ház is fejl?djön, ugye ez eddig is fontos volt, és eddig is cél volt. Pontosan láttad, hogy cél volt, hogy mágusok, lányok, stb. számára is lakható és vonzó legyen. Ne feledd, most már nem csak katonák lakják. Részben pedig azért, mert így lehet a környéken kezelni a háttérzaj problémát. Mivel te is foglalkoztál a Gilman üggyel és kett?nk között te vagy a mágikusan aktív, szerintem te is tudsz annyit a kérdésr?l, mint én.

De ebben Severin is segít. Nem a Weldon, a Keisinger... És páran mások is. ?k is hasonló dolgokra gyanakodnak mint én, és a hangulaton és a háttérzajon keresztüli védekezés taktikája ellen nem nagyon volt ellenérv. Persze nem lesz elég, és persze a Wilbeforce ügy is el?kerül majd.

Persze az asztrális síkon nem tudok körbenézni, pedig jó lenne, ez korlátozza a számomra elérhet? információkat. Anna barátn?m persze akart segíteni, de ugye asztrálba nem tud senkit átvinni ? sem. Metasíkokra igen.

De ha a találkozóra lehet más éttermet megjelölni, akkor átdobok egy POI-t. Ha jó, jelezz vissza."

More
13 years 2 weeks ago #4510 by Nyarlathotep
-"A baj csak az, hogy a professzor szerint a magas szint? fizika és emiatt a magasabb matematika, meg az analízisd része a taumaturgiának. Ráadásul ha jól sejtem Kathy miatt ez igen komolyan lesz értékelve. Mintha mondjuk a tavalyi vizsgákról kiderült volna, hogy érvénytelenek, mert kijutottak a kérdések."

-"Oké, de akkor szerintem jobb lesz, ha nevet is változtatunk mondjuk Birds Eye View-ra [Madártávlat], vagy Air Force Special Investigations Insider-re, vagy valami hasonlóra, miel?tt a perverzek megint elárasztanak a panaszlevelekkel. Komolyan gondolkoztam már azon is, hogy valami botot készíttetek, ami minden panaszlevélre azt küldi vissza, hogy a perverzek panaszleveleire nem hallgatunk, most ugyanis ketten foglalkoznak azzal, hogy a reklamációkra válaszoljanak. Egyébként ha katonai gyakornokoknak akarsz valamit, akkor miért nem indítod el azt a másik újságot, amit nekem akartál? A katonai fegyelmet amúgy is utálom, szóval nálam csak lázadók lennének a mintakatonákból, meg önállóskodók, akiket a katonaság nem kedvel. Harminc egyéniség az nem egy egység, hanem harminc és egyik se volna MIL-STD-6017 [standard katonai taktikai kommunikációs protokoll]."

-"Macska jobban figyel az itt folyó eseményekre, mint gondolnád. Gondolj csak bele, Kína ~i.e. 7000 környékén már fejlett földm?vel? nemzet volt. Ha visszanézel a legendák közé, valahol a második dinasztia el?ttr?l van egy olyan legenda ami a mai napig túlélt méghozzá Yifan Zhang legendája. ? elvileg egy istenn?, a Sárga Császárral, Huang Di-vel rokon, aki megalapította Kínát. Egy légiónyi macska szolgálta. Ha azt is megnézzük, hogy mikor kezd?dött az Ötödik Világ, akkor Kína kb. 4000 évvel el?zi Egyiptomot még a mágikus id?szakban és elvileg Macska alapította, vagy részt vett a birodalom megvédésében, fölfuttatásában. Ez annyit tesz, hogy neki nem kell beszivárognia. A világon minden ötödik emberrel ott van. CSak ha már szó esett az ?si paktumokról, Wilbeforce mama elbújhat. Ennek ellenére ha életben akarsz maradni, akkor még mindig azt mondom, hogy a Gilman ügyet csak mérföldekr?l egy bottal piszkáld és azt is csak akkor ha mindenképpen muszáj. Én sem értem de ti sem értitek. Ha eddig mindenkin kifogott, akkor valószín?leg valami olyasmi van ott, ami nagyon nem egészséges. Nem olvastam sok Lovecraftot, csak ami Aldwin professzor miatt muszáj volt. Az volt a kedvence és tudod, presztízs, meg ilyenek, most viszont azt mondom, hogy ha ráérsz olvasd el még egyszer és ha a közelébe akarnál menni annak az ügynek, vedd el? valamelyik komolyabb m?vét. Mondjuk az Árnyak a kapu el?tt-öt."

-"Hmmm... Milyen sorrendet javasolnál a cikkekre? Az a Vatikános dolog egyre jobban érdekel. Kimondottan szeretem az összeesküvés elméleteket, ezért is mentem az Inside View-hoz. Minden ilyen elmélet mögött van egy morzsányi igazság és az a morzsa sokkal érdekesebb mint az a marhaság amit köré építettek, eljutni odáig meg különösen érdekes. Vatikán körül viszont rengeteg ilyen van. Ezekkel talán kicsit visszaállíthatnám a lap hírnevét. Kicsit több okkult dolog kellene. Persze nem muszáj olyan barom módon csinálni, mint Leon, a Mr. Morrison féle irány épp jó lenne nekem is, és akkor legalább a perverzek is megnyugodnának, hogy meg van az a scare amiért anno megrendelték, viszont legalább good scare volna. Eredend?en ugyanis ez a lap mottója. "Life's no good without a good scare.""

-"Én a helyedben nem mondanám azt, hogy semmit sem tett az a szertartás, de majd megváltozik a véleményed. Nem foglak hajszolni. Ha alapból nem voltál erre nyitott, akkor majd id?vel megnyílsz. Most is van olyan a házunkban, akinek sejtése sincs arról, hogy Macska kiszemelte."

-"Ha most veled kell mennem interjút készíteni, akkor az irodába szeretnék el?bb eljutni, mert semmi sincs nálam, még egy árva ceruza sem."

~~~

"Ne is emlegesd a telefonálást. Amikor megérkeztem elvették a telefonom. Kés?bb ugyan visszakaptam, de inkább kikapcsoltam. Azt már nem is használom, inkább vettem egy újat. Tényleg, egyébként minden elismerésem Azumiéké. Ezek a fraktálos telefonok egész jók.

Most már ismerem a projektet. Szerintük amikor a mágiaszint a maximumot eléri, itt ki fog törni a tömegpánik az átjöv? dolgok miatt, a társadalom és a vezetés úgy ahogy van meg fog sz?nni és az a szervezési munka amit a védelemre fordítottak semmit sem fog érni. Erre szerintük az a válasz, hogy az embereket valahogyan érzéketlenné kell tenni a mágiára, ami szerintük úgy érhet? el, hogy az elkábított embereket mesterségesen, szoftverrel kell irányítani gyorsan beültethet?, gyorsan eltávolítható kibernetikával. Ha jól tudom a Renrakutól lopták az ötletet még akkor amikor a Renraku azzal kísérletezett, hogy mi mindenre lehet rákényszeríteni a Brainlock alanyokat. Bár amit találtam az alapján volt valami az Arkológiában, ami nagyon megtetszett a ruszkiknak. Mond neked valamit az, hogy Trinadtsatogo Direktorat? Én azt se tudom, hogy mit jelent, de megjegyeztem.

Jó, akkor menjünk a te éttermedbe, ha az neked jobban útba esik.

Hoppá. Azt hittem nem is él már, vagy ha igen akkor valahol nagyon messze, nagyon sok lakat alatt. Te nem szoktad elásni azt, aki terroristákkal tart kapcsolatot? Nem beszélve a professzorról, akinek nagyon nem tenne jót, ha most hírbe hozná valaki. Ha jól emlékszem neki is volt egy kis mellékútja valahol Németországban a Zöldekkel. Egy ideig együtt ius mentek azon az úton, aztán valamiért hirtelen fordult vagy 180°-ot, miel?tt hírbe hozzák az ökoterroristákkal. Persze nem úszta meg, az viszont nagyon nem tenne jót neki, ha valaki miatt el?szednék azt az ügyet itt is.

Mellesleg azt hittem rám fogod bízni az Inside View-t... Azt hiszem lemaradtam.

A Jeff ügy? Azt hittem megoldottam már egyszer. Vagy megint csináltak valami marhaságot? Ha gondolod leverhetem Laser Tag-ben. Most már sikerülne.

Atya ég... Tudod, hogy milyen háttérzajt kelt a techno? Vagy mondjuk az a sok leszbikus az Íziszben? Vagy az a rengeteg kibermániás a Circle Grove-ban? Ha ezeket nem csak be akarod engedni, de be is hívod, akkor inkább beköltözöm Heitáékhoz a St. Mary patológiájára. Remélem a hatalom légkörét amit a katonák hagytak ott nem akarod megölni. A halálé akkor ment el onnan, amikor kiköltöztek a patológusok. Ugye nem egy populáris halványrózsaszín langymeleg izét akarsz a házból csinálni? Most még kellemes poiszt apokaliptikus és rendszerezett, pont ahogy szeretem.

Wilbeforce ügy? Az egy egész jó bolt. Ugye azt nem akarod szétbombázni? Onnan jött az összes ritkább kellékem. Volt egy egész jó szerz?désem az üzlettel a ritkább, er?sebb, vagy hosszú id? alatt leszállítható dolgokra.

Szerintem ha megoldom a Gilman ügyet, akkor nem Anna lesz az egyetlen aki ezt meg tudja majd tenni veled, vagy épp akárkivel akit érdekelnek a metasíkok.

Lexi"

Csapat riadó!

More
13 years 2 weeks ago #4511 by TheElf
Ahol a megjegyzést tette a lap átnevezésével:

- Gina pszichados. Ezen belül tanult tömegkommunikációt, tömegek manipulálását, többek között sajtó útján. És önálló. Odaadsz neki egy statisztikát a közlekedési balesetekr?l. Ír bel?le egy összeesküvés elméletet arról, hogy az autógyárak azzal akarnak új autókat, alkatrészeket, hogy baleset okozására képes szellemeket engednek az utakra. Megcsinálhatok más újságot is, de azt hittem jó lenne neked a segítség, és akadnak még hasonló emberek...

- Ne feledd Azumi, az ügyek kapcsán én nem válogatok, ha valamelyik ügy hozzám tartozik... Hát hozzám tartozik.

- Amit a Vatikántól kaptam kölcsön könyveket, azokba belenézhetsz. Szabadon. De ugye az orosz repül? baleset kapcsán is lesz majd valamilyen anyagod, csak jöjjön haza az ott lév? NTSBs csapat. Igyekszem megbeszélni a vezet?jükkel egy exkluzív interjút.

- Persze, ezért mondtam én is, hogy az, hogy nem látjuk a hatást nem jelenti azt, hogy nincs hatás. De úgy gondolom, hogy ennél egy kicsit összetettebb a kérdés, tud adni olyan képességeket amik létét sem veszem észre. Például kevesebb az id?m? Nem baj, kevesebbet kell enni, aludni, és még egyszerre több dologra is tudok koncentrálni. Mindenre le tudok csapni amint adja magát a lehet?ség. Sáskával eddig is jó volt a viszonyom. Anna folyton átvitt a metasíkra, képviseltem ?t, tudtam is, hogy kinézett. De csak nem megyek oda Annához, hogy "te vigyél át a metasíkra, hogy megkérdezzem Sáskát mi is történt". Azt pedig, hogy kit szemelt ki Macska nem nehéz kitalálni. Ki az egyetlen aki nem aktív mágikusan? Travis. És igen, egy ügy kapcsán láttam ?t a tea bolt környékén, valami szokatlan keveréket vett.

- Ha pedig macska eddig nem figyelt fel egy Geekre, de most mérlegeli annak az is lehet az oka, hogy az a f?zet ami nem világi módon m?köd? tea, hanem egy fétis vagy fókusz ami Macska figyelmét hívja fel. Err?l pedig nem hiszem, hogy akár t?led, akár Erikától, akár Otto-tól hallott volna. Kizárásos alapon bizony a ZH okául is megnevezett n?stényördög lehet a forrás. ? viszont mágus, és nem sámán, és csaló. Ha neki szellemek segítenek, ki tudja mi lesz az ára. Szóval, ha valamit le akarsz verni, akkor nem árt, ha gyorsabb vagy Macskánál. Már akkor, ha ez a n?személy csak Macskával kötött alkut. Mert, ezzel az er?vel akár az Ellenség is benne lehet a pakliban. Vagy ha már a jellemét nézzük akkor csótány. Azt viszont látom, mindenki féltene Annától is, de a szellem is lehet barát. S?t, a legtöbb totemmel is lehet jó kapcsolat. Aki viszont ki akarja ?ket használni, azokat a szellemek, totemek okkal büntetik meg, így [i:n18x5sg3]nem[/i:n18x5sg3] védeném meg a felületes, csak magára gondoló hölgyet a szellemek haragjától. Nem is az én dolgom, nem is az én ügyem, nem annyira akarok beleszólni. De...

- Ezzel viszont egy komoly gond van. Ha ez a helyzet a Keisinger házban szabadul el, akkor Severin dühöngeni fog, és meg ne tudja mit sejtünk vagy tudunk róla, ha nem szólunk. De a te döntésed, akarsz-e valamit tenni ez ellen.

- Nem feltétlenül magamra gondoltam interjú kapcsán, hanem körbe tudok írni az ismer?söknek, elküldve a te névjegyed. De menjünk csak ki a kórház elé....

Úgy döntök, hogy 4 dolgot még adok Azuminak ha elfogadja. El?ször is egy ?rlapot.

- Ezt, ha szépen megkérlek hajlandó vagy elfogadni? Jelent?sége nincs. Ez csak annyi, hogy az Inside View kapcsán azzal kíméltünk meg, hogy te az informátorom vagy. Hivatalos, bejelentett. Úgy gondolom, hogy mivel sok adatot viszont oda szeretnék neked adni, sok mást is megosztanék veled, meg nem ártana az sem, ha a helyi zsaruk sem vegzálnának az egyebek kapcsán, úgy gondoltam a csapatomba bekerülhetsz kihelyezett ügynökként. Parancs továbbra sincs, tudom azt, hogy az önállóságod fontos. Viszont olyan nyomozati anyagokat is oda tudok adni, amiket eddig nem. Plusz olyan eszközökhöz is hozzá tudsz férni. Ha valami érdekeset látsz megkérdezed, hogy kommunikálhatod-e, ha igen akkor megírod. Nincs vele új feladat, nincs vele kiképzés. Nincs hozzá parancs.

A dolog semmi különös, csak arról szól, hogy a korábbi informátort kinevezzük "kihelyezett ügynök" státuszban.

A második természetes a jelvénye.

A harmadik pedig a korlátozott katonai technikának számító exkluzív kísérleti zseb?rmester amit magam terveztem. Ennek kapcsán hozzárendeljük az eddigi el?fizetését is.

- Ezzel most már menet közben is tudsz írni.

Majd a kocsinál...

- Ez a ronda nagy doboz is a tiéd...

(Dekk. Bár van hozzá adatjack port, indukciós csatlakozó, de van nagy sebesség?, gyorsan felrakható, "speckó sisakba integrált" katonai tródaháló is.)

Megvárom a reakcióját, és ahogy az irodához viszem elküldöm a contact adatokat illetékes ismer?söknek. És az út közben megmutatom neki a könyveket....

- Ha bescanneled ?ket és átküldöd lehet nálad papíron. Ezt a Vatikáni küldött adta kölcsön.

More
13 years 2 weeks ago #4512 by Nyarlathotep
-"Az inside View eddig azért volt az ami, mert a mindennapi horror és összeesküvés elméletek mögött volt valami, ami tényleg mindennapi voltz. Mr. Morrison és Leon között annyi volt a különbség, hogy Mr. Morrison figyelt arra, hogy mi kerül ki. Leon egy feltörekv? riporter volt, aki odafigyelt arra, amit Mr. Morrison mondott. Azaz: "Ha úton vagy, akkor nézd meg a virágokat, szagold meg a rózsákat, de amint megérzed a vér szagát, vedd el? a fényképez?géped és rohanj!" ? persze lehet hogy nem így gondolta, Leon szerint viszont az embereknek vödörszámra kell a vér és a kifordult belek. Mondjuk úgy, hogy hallgatott a f?nökére, viszont mindig is morgott, hogy a legjobb cikkeit nem engedik ki. Nem csodálkoznék, ha egyszer aztán mikor kezet fogott Mr. Morrisonnal, akkor valami más is történt volna és ? megörökölte a lapot, ahogy most én. Viszont költeni nem költöttünk hozzá sosem. Szenzációhajhász módon tálaltunk és az volt a szerencse, hogy úgy nézett ki, mintha költöttünk volna hozzá, de nem. Ezért volt akkora a veszteséglista és ezért kötöttek ki sokan a sárga házban. Leon megúszta és valahogy megváltozott. Szerintem ? volt a csendes ?rült, az a tipikus, akir?l csak a halála után derülne ki, hogy mondjuk pedofil, sorozatgyilkos, vagy sátánista."

-"De az nem jelenti azt, hogy a guillotine-t úgy kell megvizsgálni, hogy beledugod a fejed."

-"Nem szokatlan, csak nem ismered olyan mélyen az ázsiai hitvilágot, mint amennyire ehhez kell. Maga a tea inkább olyasmi, mint amit az ayahuasca-ról feltételeztek, csak ez nem drog. Nem öl meg félig ahhoz, hogy átküldjön rólad valamit a fátyolon túlra. Mindenesetre én nem szólnék bele a dolgok alakulásába a helyedben. Mindig is voltak olyanok, akik az életüket adták valamiért. Mindig is voltak olyan harcosok, akik a csata után meghaltak maguktól, ahogy voltak olyan tudósok is, akik a nagy munka végeztével kilehelték a lelküket. De volt olyan amerikai munkás is aki legy?zte a sínszegecsel? gépet és utána összeesett és meghalt. Ma is vannak. Ha el akarod venni Macska ebédjét, akkor szólj. El tudlak temetni, ha muszáj, de nem szeretnélek. Nagy veszteség volna. Ennek ellenére nagy megtiszteltetés lenne mindkett?nknek, sintó temetést ugyanis alapból csak a császár kap, a többiek mind buddhista temetést kapnak. Ha viszont szakért?t csináltál bel?lem, akkor ezt így együttesen megemlítve igazából kit?nhetne, hogy nem a család a hibás, s?t, senki nem hibás. Egyéni választás volt. Van aki úgy akar meghalni, hogy tapsolnak neki közben. Sok sztár volt így, de ha punk bandában énekeltél, akkor te is tudod, ha ismered a hátteret. Én Otto miatt utánanéztem."

-"Aláírom, az csak természetes, ha az életemmel tartozom neked, de azt is tudom, hogy egy szerz?désben két fél van. Ennek valahol meg kell térülnie, úgyhogy bizonyára lesz valami ami nem lesz ínyemre, de inkább az, mint a kivégzés vagy a börtön, vagy a hazatoloncolás. Gyanítom a professzor is azért "fogadott el", mert a felesége "megkérte"."

-"Ahha. Err?l beszéltem. Sosem szerettem a modern technikát. Elveszi az embert a világból és azt a hamis érzést kelti, hogy az ember nem felel?s azért amit tett. Kihozza az emberekb?l az állatot. Egyébként is, szerintem súlyosan megzavarja a harmóniámat, de ha munkához kell, akkor kell. Köszönöm, biztosan hasznos lesz, amint érdemben megtanultam kezelni. Igen lassan szokom meg az ilyen új kütyüket. Pont elég volt a speech to text diktafon." veszi át a standard menetfölszertelést.

-"Ha engem kérdezel szerintem azért, mert a gépek egy olyan aspektus, amit még nem igazán vett birtokba egyetlen szellem sem, vagy ha igen, akkor valami olyasmi, ami még nem mutatta meg egyetlen arcát sem, viszont igényt tart a területére. Nem furcsa, hogy a technika és a mágia minden m?ben valahol társak, valahol pedig ellenségek? F?leg ott, ahol a hit is el?térbe kerül... Mindig a mágus szórakozik a furcsa kütyükkel és sosem a pap vagy a sámán és f?leg nem a miko..."

-"Be fogom scannelni, de vissza fogom küldeni. S?t, szerintem ti scanneljétek be. Csak találsz olyan katonát, aki ezt elvégzi. Egy percedbe sem kerülne. Ezeket a könyveket megjelölték. Világít rajtuk az asztrális lenyomat, de úgy, mint egy jelz?fény. Szerintem valaki tudni akarta, hogy hol jársz. Lehet hogy aggódik érted, lehet hogy csak kémkedni akar, de te vagy a célpont. Ha engem talál meg, ideges lesz."

Csapat riadó!

More
13 years 2 weeks ago #4513 by TheElf
- Nem is megyek túl közel a Gilman ügyhöz, vigyázok magamra.

- Nem fogom sajnálni aki a Macska ebédje akart lenni. De bízom benne, nem terjed el a tea. Mert ha jól tudom Travis is kereste már azóta. És bízom benne, hogy a Keisinger hézban nem lesz balhé miatta. Te élsz ott, te ismered a helyzetet, te láttad kihez jutott el, ezért lenne jó az ügyben valami. De amit mondasz, az könnyen lehet, rá is áll. Ha pedig a halálát látod el?re, nem hiszem, hogy komolyan le tudnál rajta valamit verni...

- Megértem, hogy nem szereted, de nem árt, ha van most nálad telefon, diktafon, ilyesmi, és ezért hasznos. A másik csomagot meg nem kötelez? használni, csak érdekes. Az én helyzetem más. Ha Sáskát érdekli az emberi társadalom, érdekli a mátrix és szellem is belép, akkor én sem idegenkedhetek t?le. A törvényszéki cicus akit láttál azt mondja Macska is kíváncsi lehet minden titokra amit ott találhat. Látnád az ? eszközeit. El tudtam intézni, hogy mi viszonylag sok pénzt kapjunk, a labor költségvetését pedig beoszthatja.

- Az a baj, hogy ha egy irodát talál meg és nem vagyok benne, akkor is ideges lesz, nem?

Ha Azumi-t kitettem az irodájánál akkor irány az étterem.

Ott fogadom Lexi-t.

- Szia!

- Kérdezted a terveket. Nem az íziszes irány jelenik meg. A katonai irány javarésze marad, de sok toxikust távol kell tartani a várostól. És bizony Wilbeforce-k egyre inkább toxikusnak néznek ki. És csináltak egy kis balhét...

Time to create page: 0.257 seconds

Útvonal

Aktuális gondolatok

Ha saját szerepjátékot alkotnál, legyen az első kérdés az: Van-e valami olyan játék, amivel játszanál, de nem elérhető a piacon?

Bejelentkezés

Kereső

Cookie kezelés

This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.